Відбувся семінар з питань відшкодувань податку на додану вартість

 14 вересня 2012 року у приміщенні Прес-центру Державної податкової служби України відбувся семінар ТАІЕХ з питань відшкодувань податку на додану вартість (ПДВ), організований Європейською Комісією спільно з Державною податковою службою України.

Метою семінару було ознайомлення з найкращим досвідом з питань  вдосконалення адміністрування ПДВ та нормативно-правових документів у сфері відшкодування ПДВ.

Під час проведення семінару представник Національної податкової ради Латвійської Республіки, Маріна Кузенко, поділилася досвідом держав-членів Європейського Союзу у сфері наближення національного законодавства до стандартів ЄС з оподаткування ПДВ.

Також Грета Крістенсен, представник Податкової та митної адміністрації Королівства Данія, в одному зі своїх виступів розкрила аспекти практичного досвіду держав-членів ЄС щодо адміністрування відшкодування ПДВ, а також питання податкових порушень та схем ухилення від податку і методи боротьби з ними.

У заході взяли  участь представники податкових та митних служб Латвійської Республіки та Королівства Данія.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу брали участь Світлана Репік, завідувач сектору координації заходів TAIEX, та Наталія Горяйнова, головний консультант сектору міжнародного співробітництва.

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини