Відбулося шосте засідання наглядової ради проекту Twinning для Держветфітослужби

04 квітня 2014 року у приміщенні Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України відбулося шосте засідання Наглядової ради проекту Twinning «Гармонізація національного фітосанітарного законодавства України відповідно до європейських норм та стандартів». Проект реалізується спільно з консорціумом країн-членів ЄС Федеративною Республікою Німеччина, Французькою Республікою та Латвійською Республікою.

Зазначений проект прияє гармонізації адміністративних, технічних і наукових потужностей Державної ветеринарной та фіто санітарної служби України на центральному та регіональному рівнях із законодавством ЄС.

Учасники засідання обговорили стан імплементації проекту та виконання плану щодо досягнення його обов’язкових результатів. А також узгодили плани на поточний квартал та дату наступної наглядової ради.

У заході взяли участь заступник керівника проекту від України
Андрій Челомбітько, керівник проекту від країни-члена ЄС Герхард Гюндерман, заступник керівника проекту від країни-члена ЄС Райвис Гросбардис, постійний радник проекту Агріс Бокумс, партнер постійного радника проекту Світлана Скляренко, координатор сектору «Економіка, торгівля та територіальний розвиток» Представництва ЄС в Україні Віталія Мудрук, та інші.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяла участь заступник директора Адміністративного офісу програми Twinning Анастасія Терех.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини