Відбулося засідання наглядової ради проекту Twinning для Державного космічного агентства України

8 квітня 2014 року у приміщенні Державного космічного агентства України
(ДКА України) відбулося засідання наглядової ради проекту Twinning «Посилення інституційної спроможності ДКАУ щодо реалізації європейських космічних програм у сфері супутникової навігації (EGNOS/Galileo) та дистанційного зондування Землі (GMES)». Проект реалізується спільно з Іспанським національним інститутом аерокосмічної технології (INTA).

Під час засідання учасники заходу обговорили стан реалізації проекту протягом другого звітного кварталу, розглянули результати проведених заходів та узгодили плани на наступний звітній період.

У засіданні наглядової ради взяли участь керівник проекту від України, заступник Голови ДКА України Сергій Засуха, керівник проекту від Королівства Іспанія Мануель Мулеро Валенсуела, заступник керівника проекту від Королівства Іспанія Хосе Мануель Горостьяга Угальде, постійний радник проекту Хосе Ортуньо Фернандес та його партнер від України Микола Демиденко, представник FIIAPP Ольга Гарсіа-Позуело. Від Представництва Європейського Союзу в Україні участь в обговорені питань також взяли керівник третього відділу програм допомоги «Енергетика, транспорт та навколишнє середовище» Вальтер Треттон та координатор проектів у сфері транспорту Світлана Дідківська.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяв завідувач сектору координації Twinning Ян Якущенко.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06 жовтня 2005 року № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини