Відбулась робоча зустріч з постійним радником проекту Twinning для Держветфітослужби України.

10 квітня 2014 року відбулась робоча зустріч щодо проекту Twinning для Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України «Гармонізація національного фітосанітарного законодавства України відповідно до європейських норм та стандартів».

Під час зустрічі було розглянуто коментарі Адміністративного офісу програми Twinning до квартального звіту. У ході обговорень були погоджені зміни, внесені постійним радником проекту та розглянуті питання щодо майбутньої реалізації проекту, а саме шляхів підвищення ефективності планування заходів та питання можливості продовження проекту на додатковий період часу.

Участь у зустрічі взяли постійний радник проекту Twinning від Латвійської республіки Агріс Бокумс, заступник начальника відділу управління проектами Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Анастасія Терех та головний консультант сектору координації Twinning Євген Коробов.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини