Відбулось засідання віртуального контактного аналітичного центру з питань обміну даними між суб’єктами інтегрованого управління кордонами

 26 липня 2012 року у приміщенні адміністрації Державної прикордонної служби України відбулось засідання віртуального контактного аналітичного центру з питань обміну даними між суб’єктами інтегрованого управління кордонами. У засіданні взяли участь представники Міністерства закордонних справ, Служби безпеки України, Міністерства інфраструктури, Державної митної служби України, Міністерства внутрішніх справ України.

  Під час заходу були  розглянуті питання з виконання плану заходів щодо реалізації Концепції інтегрованого управління кордонами та обговорено проект стратегічного бюлетеня з питань прикордонної безпеки «Інтегроване управління кордонами в Україні - 2011».

У ході проведення засідання учасниками та експертами-співвиконавцями бюлетеня висловлені зауваження, пропозиції та побажання до проекту видання.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у засіданні взяв участь завідувач сектору державних закупівель та роботи з підрядниками адміністративного відділу Іван Рощин.

Довідково: Стратегічний бюлетень з питань прикордонної безпеки «Інтегроване управління кордонами в Україні - 2011» видається на виконання підпункту 10 пункту 1 Плану заходів щодо реалізації Концепції інтегрованого управління кордонами, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 05 січня 2011 р. № 2-р. Його метою є забезпечення обміну інформацією між суб’єктами інтегрованого управління кордонами.

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини