5 засідання наглядової ради проекту Twinning для Мінекології

 30 липня 2012 року відбулось п’яте засідання наглядової ради проекту Twinning «Підтримка Міністерства охорони навколишнього природного середовища України в імплементації Закону «Про екологічний аудит», бенефіціаром якого виступає Міністерство екології та природних ресурсів України.

У ході засідання було обговорено заходи, імплементовані протягом звітного періоду, проаналізовано основні досягнення та проблемні питання у реалізації проекту. Крім того було презентовано Багатомовний тезаурус термінів з питань навколишнього середовища GEMET, укладений Європейською мережею інформації та спостереження з питань довкілля (European Environment Information and Observation Network).

У заході взяли участь Дмитро Мормуль, заступник Міністра екології та природних ресурсів України, керівник проекту від України, Йоханнес Майер, заступник керівника проекту від Австрії, Светла Аначкова, постійний радник проекту, Олег Шевченко в. о. партнера постійного радника проекту, Жан-Франсуа Море, менеджер проекту від Представництва ЄС в Україні.Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу представила Юлія Мотрюк, головний консультант відділу управління проектами.

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини