Відбулась презентація Глосарію термінів з моніторингу та оцінювання

16 жовтня 2014 року в приміщенні музею Національного університету «Києво-Могилянська академія» відбулась презентація Глосарію термінів з моніторингу та оцінювання.

Глосарій розроблено Українською асоціацією оцінювання та Центром «Соціальні індикатори» в рамках проекту «Розробка та узгодження основних термінів з моніторингу та оцінювання» за підтримки Швейцарського бюро співробітництва в Україні.

Видання розроблено з метою уніфікації термінології з моніторингу та оцінювання у відповідності до міжнародної практики, поширення практики оцінювання в Україні та орієнтоване на українських фахівців з оцінювання, науковців, викладачів, студентів, докторантів та аспірантів, державних службовців, представників місцевого самоврядування, експертів з громадських організацій та всіх, кого цікавлять питання моніторингу та оцінювання.

До участі у заході було запрошено фахівців з оцінювання, представників державного та донорського секторів, НУО організацій, науковців, студентів, громадських активістів та діячів.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у презентації Глосарію взяв начальник експертно-аналітичного відділу Іван Рощин.

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини