Конференція у рамках проекту Twinning для Національного агентства з акредитації України

 18 липня 2012 року у приміщенні Національної академії наук України у рамках проекту Twinning «Подальше посилення діяльності Національного агентства з акредитації України (НААУ) згідно європейської практики», відбулася конференція на тему «Роль акредитації для державних органів / регуляторів». Зазначена конференція співпала з 10-ю річницею створення НААУ і партнери проекту привітали агентство з цієї нагоди.

З вітальним словом під час відкриття конференції виступили Голова НААУ Володимир Чекалін, заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Володимир Павленко, Керівник Управління програм допомоги в Україні / Координатор з питань співпраці Ендрю Расбаш, Повірений у справах Посольства Великої Британії Мартін Дей, постійний заступник Посла Посольства Федеративної республіки Німеччина в Україні Анке Фельдгаузен, Голова Акредитаційної служби Великої Британії (UKAS) Пол Стеннетт, Голова Німецького органу з акредитації (DakkS) Франк Салчов.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у конференції взяла головний консультант сектору координації проектів Twinning Ірина Лучинська.

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини