Відбулась зустріч партнерів постійних радників проектів Twinning

10 липня 2012 року у приміщенні Національного агентства України з питань державної служби відбулась зустріч партнерів постійних радників проектів Twinning. 

     Метою заходу було залучення державних службовців, які виконують роль партнерів постійних радників проектів Twinning, задля обміну досвідом, найкращими практиками у процесі підготовки та реалізації проектів Twinning в Україні. У рамках заходу було обговорено практичні аспекти співпраці партнерів постійних радників проектів Twinning з України та країн-членів ЄС під час реалізації проектів Twinning. За результатами заходу будуть розроблені методичні рекомендації для партнерів постійних радників Twinning.

     У зазначеній зустрічі участь взяли представники державних органів-бенефіціарів проектів Twinning, Директор Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Марина Канавець, завідувач сектору координації проектів Twinning Олеся Цикалюк, головний консультант сектору координації проектів Twinning Сергій Копань, головний консультант сектору координації проектів Twinning Ірина Лучинська та головний консультант сектору проектів у сфері адміністративної реформи, SIGMA та СІВ Олеся Воронюк.  

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини