Відбулась щорічна науково-практична конференція «Дні інформаційного суспільства – 2015»

 19-20 травня 2015 року у Національній академії державного управління при Президентові України відбулась щорічна науково-практична конференція за міжнародною участю «Дні інформаційного суспільства – 2015».

Захід організовано Національною академією за підтримки Спільної програми Ради Європи і Європейського Союзу «Зміцнення інформаційного суспільства в Україні» (Офіс Ради Європи в Україні), Google Україна, Українсько-турецького культурного центру «Сяйво».

Метою наукового зібрання, що відбувається з нагоди запровадженого ООН «Всесвітнього дня телекомунікацій та інформаційного суспільства», стало обговорення на політичному, експертному та науковому рівні стану, проблем і перспектив розвитку інформаційного суспільства, а також вироблення рекомендацій щодо його прискореного розвитку в Україні.

У форматі дискусійних панелей «Розвиток інформаційного суспільства в Україні як стратегічний напрям політики реформ» та «Держава on-line – перспективи і реальність е-урядування в Україні» і круглих столів «Державна політика в умовах інформаційної війни», «Сервісна держава: можливості та перспективи для України», «Права людини та Інтернет» відбулось обговорення проблем та перспектив розвитку інформаційного суспільства, впровадження стандартів е-урядування.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського союзу участь взяв завідувач сектору проектів інформатизації Ю. Щепотко.

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини