Підсумкова зустріч із експертом канадсько-українського проекту «Реформа управління персоналом на державній службі в Україні» Мішелем Амаром

  18 травня 2012 року відбулась підсумкова зустріч працівників Нацдержслужби, Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу та Школи вищого корпусу державної служби з експертом канадсько-українського проекту «Реформа управління персоналом на державній службі в Україні» Мішелем Амаром.

Мішель Амар презентував Пропозиції щодо Стратегії підвищення обізнаності з питань нового Закону України «Про державну службу», де передбачено розробку мінімальної кількості гнучких інструментів, які можуть бути легко адаптованими до потреб різних цільових аудиторій для підтримки впровадження даного Закону.

У Пропозиціях також визначені завдання внутрішньої та зовнішньої комунікаційних стратегій, які активно сприятимуть підвищенню обізнаності щодо нового законодавства та реформ.

Під час зустрічі Мішель Амар наголосив, що новий Закон сприятиме становленню сучасної, ефективної та підзвітної державної служби, яка відповідатиме нормам та стандартам ЄС.

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини