Відбулося засідання з відбору партнерів з країн-членів ЄС для реалізації проекту Twinning для Адміністрації Державної прикордонної служби України

01 лютого 2016 року у приміщенні Представництва Європейського Союзу в Україні відбулося засідання з відбору проектних пропозицій від країн-членів ЄС, які виявили бажання стати партнерами Адміністрації Державної прикордонної служби України (далі – Адміністрація Держприкордонслужби) у реалізації проекту Twinning «Підтримка Державної прикордонної служби України у подальшому розвитку підходів інтегрованого управління кордонами для перевірки проїзних документів та виявлення викрадених автотранспортних засобів».

Впровадження проекту передбачає підвищення рівня запобігання нелегальної міграції та боротьбою зі злочинністю в Україні шляхом встановлення інтегрованої системи управління кордонами. 

У ході зустрічі було розглянуто пропозицію щодо потенційного партнерства в рамках проекту Twinning, яку було отримано від консорціуму країн у складі Німецької Федеративної Республіки, Литовської Республіки та  Республіки Польща. 

У засіданні взяли участь Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної Республіки Німеччина Крістоф Вайль та представники посольств Республіки Польща та Литовської Республіки в Україні, Голова регіонального відділу Федеральної поліції  Німечинни в м. Ганновер, представники Адміністрації Держприкордонслужби України та Представництва Європейського Союзу в Україні. Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у засіданні взяла Назаренко Вікторія, головний консультант сектору проектів у сфері адміністративної реформи, Sigma  та CIB відділу управління проектами.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини