Відбулася робоча зустріч щодо підготовки контракту у рамках проекту Twinning для Міністерства інфраструктури України

04 квітня 2016 року у приміщенні Міністерства інфраструктури України (Мінінфраструктури) відбулась друга робоча зустріч з метою обговорення деталей підготовки Twinning-контракту проекту для Мінінфраструктури «Сприяння підвищенню безпеки при перевезенні небезпечних вантажів мультимодальним транспортом в Україні».

Проект спрямовано на удосконалення системи мультимодальних перевезень небезпечних вантажів, включаючи перевезення наземним, залізничним, річковим та морським видами транспорту відповідно до норм та стандартів ЄС.

Метою зустрічі було обговорення стану підготовки Twinning-контракту, зокрема узгоджувалися питання проведення заходів та кількості залучених експертів у рамках кожного компоненту, а також внесення відповідних змін до бюджету, технічні питання щодо основних пунктів робочого плану Twinning-контракту тощо.

У заході взяли участь керівник проекту від Королівства Іспанії Луїс Мартінес Хуменес, молодший керівник проекту від Французької Республіки Клод Пфаувадель, молодший керівник проекту від Республіки Польща Міхал Пєшхала, постійний радник проекту Міхал Жеменєвскі, партнер постійного радника Володимир Коськовецький,  директор Департаменту міжнародного співробітництва Мінінфраструктури Майя Кошман, в.о. Голови Укртрансбезпеки Володимир Балін, європейські експерти залучені до імплементації проекту, представники Мінінфраструктури  та інші заінтересовані сторони.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у заході взяла участь завідувач сектору координації Twinning відділу управління проектами Олеся Воронюк.

Довідково: з 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06 жовтня 2005 року № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є координатором інструмента інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами. З метою належної координації інструментів Twinning, TAIEX та програми CIB було створено Адміністративний офіс програми Twinning в Україні, функції якого виконує Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини