Відбулась робоча зустріч у представництві АДЕТЕФ в Україні

  27 квітня 2012 року в приміщенні представництва АДЕТЕФ в Україні відбулась робоча зустріч представників Центру адаптації державної служби до стандартів ЄС та проекту Twinning «Сприяння вдосконаленню системи охорони громадського порядку внутрішніми військами МВС України» за участі Директора представництва АДЕТЕФ в Україні Алана Тібо.

У ході зустрічі було обговорено стан реалізації даного проекту Twinning, бенефіціаром якого є внутрішні війська МВС України. Зокрема, йшлося про процедуру оформлення реєстраційної картки проекту та посвідки на тимчасове проживання для постійного радника, а також про проведення наглядової ради, яка запланована на 4 травня 2012 року.

У заході взяли участь Директор представництва АДЕТЕФ в Україні Алан Тібо, заступник Директора представництва АДЕТЕФ в Україні Ірина Озимок, постійний радник проекту Twinning для ВВ МВС України Мішель Жербер та його асистенти.

Центр адаптації державної служби до стандартів ЄС представила Олеся Цикалюк, завідувач сектору координації проектів Twinning відділу управління проектами та Юлія Мотрюк, головний консультант відділу управління проектами.

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини