Уряд затвердив план першочергових заходів щодо інтеграції України до ЄС

5 квітня 2012 р. на Урядовому засіданні схвалено Розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження плану першочергових заходів щодо інтеграції України до ЄС на 2012 р.».

Метою Плану заходів є забезпечення виконання причетними міністерствами та відомствами першочергових завдань у сфері європейської інтеграції, визначених положеннями Порядку денного асоціації Україна-ЄС, рішеннями П’ятнадцятого Саміту Україна-ЄС від 19 грудня 2011 р., дорученнями Президента України за результатами Саміту, а також продовження виконання завдань, передбачених Планом першочергових заходів щодо інтеграції України до ЄС на 2011 р.

Низка заходів Плану передбачають розробку та супроводження законопроектів, прийняття яких сприятиме соціально-економічним перетворенням, реалізації Програми економічних реформ Президента України на 2010-2014 рр. «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», підготовці до імплементації майбутньої Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Ухвалення даного розпорядження дозволить Кабінету Міністрів України ефективно здійснювати моніторинг стану реалізації визначених у Плані завдань та оперативно доповідати про результати їх виконання Президенту України.

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини