Відбулася 45-та сесія Комітету з питань державного управління Організації економічного співробітництва та розвитку

  12-13 квітня 2012 року у м. Париж, Франція, Відбулася 45-та сесія Комітету з питань державного управління Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР).

Засідання 12 квітня відкрив заступник Генерального секретаря ОЕСР Ів Летерм. Ранкова сесія була присвячена обговоренню теми «Посилення бази практичних знань для більш ефективного вироблення політики у сфері державного управління», під час якої учасники мали змогу поділитись з досвідом щодо формування, консолідації та використання практичних знань для дієвого державного управління.

На спільній сесії Комітету регуляторної політики, заступник Генерального секретаря Річард Буше презентував інформацію щодо Горизонтальної ініціативи ОЕСР CleanGovBiz для підтримки органів влади, бізнесу та суспільства для розвитку більш прозорої економіки та державного управління. Після презентації відбулося обговорення теми «Верховенство права: ключовий компонент належного врядування». Перший день завершився сесією, присвяченою приєднанню Росії, яка була проведена тільки для членів ОЕСР.

Під час другого дня засідання Комітету 13 квітня відбувся брифінг щодо проведених консультацій з організаціями громадянського суспільства, комплексне обговорення програми діяльності та бюджету Комітету на 2013-2014 роки, а також презентація інформації щодо діяльності Комітету.

Від України у заході взяла участь Олеся Цикалюк, завідувач сектору координації проектів Twinning відділу управління проектами Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу.

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини