Журнал «Вісник державної служби України»

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Журнал „Вісник державної служби України” засновано у 1995 році з метою поширення наукової, правової, методичної та іншої інформації щодо функціонування та розвитку державної служби у контексті європейської інтеграції. 

Серед читачів журналу – політики, державні службовці центральних і місцевих органів виконавчої влади, посадові особи органів місцевого самоврядування, науковці, слухачі вищих навчальних закладів, що готують фахівців галузі знань «Державне управління» та інші небайдужі до питань функціонування та розвитку державної служби України. 

Наказом Національного агентства України з питань державної служби від 25.01.2013 № 9 затверджено новий порядок підготовки та випуску журналу, який схвалено на засіданні редакційної колегії журналу 1 лютого 2013 року. Відповідно до документа у 2013 році розповсюдження журналу буде безкоштовне не рідше ніж раз на півроку серед цільової аудиторії читачів.

Електронні версії журналу «Вісник державної служби України» будуть доступні для ознайомлення та скачування на офіційному веб-сайті Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, який відповідно до зазначеного наказу виконує функції редакції журналу.

Публікація статей безкоштовна.

Читати 6566 разів Останнє редагування Понеділок, 29 квітня 2013 09:23

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини