I засідання наглядової ради проекту Twinning для Держстату

22 лютого 2012 року у приміщенні Державної служби статистики України відбулася перша наглядова рада проекту Twinning "Розробка статистичних методологій в Україні відповідно до стандартів ЄС".

Мета засідання – обговорення реалізації проекту протягом першого звітного кварталу, що охоплює період з листопада 2011 по лютий 2012 року, та плани на другий квартал впровадження проекту.

Протягом перших трьох місяців провадження проекту було проведено чотири оціночні місії відповідно до робочого плану проекту. Експерти із країн-членів ЄС обговорили разом зі своїми колегами з Держстату України питання, пов’язані з національними рахунками, зі статистикою виробництва, структурною статистикою підприємств, а також статистикою цін і заробітної плати.

На наступний квартал заплановано проведення 13 місій.

У наглядовій раді взяли участь перший заступник Голови Державної служби статистики України Вадим Піщейко, партнер постійного радника проекту Юлія Музичекно, постійний радник проекту Twinning Іріна Бернштайн, заступник керівника проекту від країни-члена ЄС Шарлот Юуль Хансен та менеджер проекту від Представництва ЄС в Україні Філіп Борі.

Від Адміністративного офісу програми Twinning участь у наглядовій раді взяли Олеся Цикалюк, в. о. заступника директора Адміністративного офісу програми Twinning та Сергій Копань, менеджер даного проекту.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини