Продовжується реалізація проекту "Розвиток громадянських компетентностей у державних службовців"

4 квітня 2017 року в Національному агентстві України з питань державної служби розпочалося навчання для другої групи представників вищих навчальних закладів, які здійснюють підготовку магістрів за спеціальністю "Публічне управління та адміністрування" за програмою "Формування громадянських компетентностей у державних службовців".

Учасників навчання привітали Марина Канавець, директор Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, Наталія Протасова, завідувач кафедри управління освітою НАДУ при Президентові України, керівник швейцарсько-українського проекту “Розвиток громадянських компетентностей в Україні - DOCCU”, Д-р Іріс Хенселер (Dr. Iris Henseler), викладач Цюріхського педагогічного університету.

Протягом трьох днів навчання учасники:

- розглянуть питання щодо освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини (ОДГ/ОПЛ) як засобу утвердження демократії;

- ознайомляться з досвідом Швейцарії щодо модернізації навчання державних службовців у вищих навчальних закладах;

- обговорять питання щодо формування громадянських компетентностей у державних службовців в процесі підготовки магістрів за спеціальністю "Публічне управління та адміністрування".

 

 

Довідково:

Головною метою проекту є підтримка сталого розвитку громадянського суспільства за допомогою поширення знань про освіту для демократичного громадянства та освіту з прав людини (ОДГ/ОПЛ) в Україні.

Швейцарсько-український освітній проект «Розвиток громадянських компетентностей в Україні – DOCCU», реалізується в Україні в рамках Швейцарської стратегії співробітництва для України на 2015-2018 роки, за напрямом «Врядування та відновлення миру».  Донором проекту є Швейцарська Конфедерація, а головним виконавцем  проекту – Цюріхський педагогічний університет (Швейцарія), бенефіціаром - Національне агентство України з питань державної служби. 

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини