У Держенергоефективності проведено моніторингову місію

10 лютого 2012 року у Державному агентстві з енергоефективності та енергозбереження України, яке є бенефіціаром проекту Twinning «Удосконалення нормативно-правової бази у сфері енергетичної ефективності та її наближення до вимог законодавства ЄС», проведено моніторингову місію.

Під час місії було оцінено ефективність організаційних заходів, спрямованих на виконання зобов’язань Держенергоефективності у рамках проекту. Зокрема, призначення посадової особи, яка буде співпрацювати безпосередньо з постійним радником проекту, створення належних умов для роботи постійного радника проекту, коротко- та середньострокових експертів.

У роботі моніторингової місії взяли участь начальник управління нормативно-правового забезпечення – партнер постійного радника проекту Twinning Олена Казловцева, начальник управління міжнародно-інвестиційної політики Олександр Грицик, начальник відділу міжнародного забезпечення управління міжнародно-інвестиційної політики Максим Поліщук та головний спеціаліст відділу міжнародного забезпечення управління міжнародно-інвестиційної політики Віталій Болюта.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у моніторингової місії взяли завідувач сектору координації проектів Twinning Олеся Цикалюк та головний консультант сектору координації проектів Twinning Ірина Лучинська.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини