Відбулась зустріч Голови Нацдержслужби України В’ячеслава Толкованова з делегацією Представництва Адетеф в Україні на чолі з її директором Аланом Тібо

 10 лютого у Національному агентстві України з питань державної служби відбулась зустріч Голови Нацдержслужби В’ячеслава Толкованова з делегацією Представництва Адетеф в Україні на чолі з її директором Аланом Тібо.

Метою зустрічі було обговорення пріоритетів співпраці на 2012 рік, а також обговорення можливості участі Голови Нацдержслужби у колоквіумі на тему: «Співпраця задля підвищення відповідальності у державному управлінні».

У зустрічі також взяли участь Костянтин Гаврилов – завідувач сектору міжнародного співробітництва управління організаційної та кадрової роботи Нацдержслужби, Ірина Озимок – заступник директора Представництва Адетеф  в Україні.

За результатами проведеної зустрічі сторонами було домовлено розвивати подальше співробітництво з обговорених напрямів та домовлено про участь Голови Нацдержслужби В’ячеслава Толкованова у колоквіумі на тему: «Співпраця задля підвищення відповідальності у державному управлінні», який має відбутись 7-8 березня 2012 року у м. Париж, Франція.

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини