Відбулося засідання першої наглядової ради проекту Твіннінг для НКРЕ

3 лютого 2012 року в приміщенні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики  (НКРЕ ) відбулося засідання першої наглядової ради проекту Твіннінг «Надання допомоги Національній комісії регулювання електроенергетики щодо забезпечення виконання газового законодавства у відповідності з положеннями Договору про заснування Енергетичного Співтовариства».

У ході засідання розглянуто стан імплементації проекту протягом звітного кварталу, основні проблемні моменти, що виникли під час реалізації проекту, а також здійснено планування заходів на наступний квартал.

 Участь у засіданні взяли, зокрема: керівник проекту Twinning від держави-партнера Карло Креа, керівник проекту від України Віктор Меркушов, керівник сектору енергетики Представництва Європейського Союзу в Україні Ольга Сімак, постійний радник проекту Лемлем Саід Ісса, партнер постійного радника від органу-бенефіціару Валерій Цаплін та експерт проекту Олів’єр Бернардіні.
 Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяла головний консультант сектору координації проектів Twinning Ірина Лучинська.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини