Відбір пропозицій до проекту Twinning для Держветфітослужби

18 січня 2012 року у приміщенні Представництва ЄС в Україні відбулося засідання з відбору проектних пропозицій від країн-членів ЄС, які виявили бажання стати партнерами Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України з реалізації проекту Twinning "Гармонізація національного фітосанітарного законодавства України відповідно до європейських норм та стандартів".

Україна отримала дві пропозиції щодо потенційного партнерства: від консорціумів Німеччини (провідного партнера), Франції та Латвії (молодших партнерів), а також від Королівства Нідерландів  (провідного партнера) та Польщі і Великобританії (молодших партнерів).  

 Під час зустрічі було презентовано пропозиції консорціумів щодо детального технічного завдання, та обговорено питання, які виникли в учасників заходу.
  У рамках цього проекту передбачається зміцнити конкурентоспроможність України в тому, що стосується рослин та рослинної продукції.
 У засіданні також взяли участь представники Представництва Європейського Союзу в Україні керівник сектору Віталія Мудрук, координатор проекту Наталія Корчакова та представники органу-бенефіціару Віталій Романченко, заступник начальника Укрголовдержкарантину - заступник Головного державного інспектора з карантину рослин України та Світлана Скляренко, начальник відділу взаємодії з міжнародними організаціями.
 Від Адміністративного офісу програми Twinning у засіданні взяв участь координатор зазначеного проекту Twinning Сергій Копань.

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини