21 січня 2012 року розпочався робочий візит делегації України на чолі з Головою Нацдержслужби України В’ячеславом Толковановим до Канади

На запрошення канадсько-українського проекту «Реформа управління персоналом на державній службі» розпочався робочий візит делегації України до Канади.

До складу делегації увійшли директор Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Марина Канавець, представники Адміністрації Президента України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, Національного агентства України з питань державної служби та Національної академії державного управління при Президентові України.

Метою візиту є ознайомлення з досвідом Канади та обговорення майбутніх шляхів співпраці у сфері розвитку державної служби України.

21 січня делегація України прибула в місто Торонто (Канада), де відбулася зустріч з програмним директором Школи державної політики та врядування Університету Торонто Ірвіном Студіним.

Довідково. Проект «Реформа управління персоналом на державній службі в Україні». Правовою основою Проекту є Меморандум про взаєморозуміння між Урядом України та Урядом Канади щодо проекту реформування управління персоналом у системі державної служби України, який був підписаний під час державного візиту Президента України до Канади, 26 травня 2008 року, м. Оттава.

Метою Проекту є підтримка розвитку прозорого та підзвітного врядування в Україні шляхом проведення на центральному рівні цілеспрямованих реформ системи управління людськими ресурсами відповідно до європейських стандартів (стандартів SIGMA/OECD).

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини