Відбулася робоча зустріч з ПРП проекту Twinning для МОНмолодьспорту

21 січня 2013 року відбулася робоча зустріч з Юргеном Оле Ларсеном, постійним радником проекту Twinning «Модернізація законодавчих стандартів і принципів освіти та навчання відповідно до Європейської політики навчання протягом життя», бенефіціаром якого є Міністерство освіти та науки, молоді та спорту України.

У ході зустрічі було обговорено процедуру реєстрації проекту та механізм оформлення посвідки на тимчасове проживання іноземцям, що прибули в Україну. Також було розглянуто питання щодо організації засідань Наглядових рад, оформлення квартальних звітів за результатами реалізації проекту, планування та підготовки місій європейських експертів до України. Також було обговорено організаційні питання щодо офіційного відкриття вищезгаданого проекту Twinning.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяла участь завідувач сектору координації проектів Twinning, Ірина Лучинська.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005
№ 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини