Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу співпрацюватиме із Києво-Могилянською школою врядування

10 грудня 2020 року Центр адаптації державно служби до стандартів Європейського Союзу та Києво-Могилянська школа врядування Національного університету «Києво-Могилянська академія» підписали меморандум про співпрацю.

За словами в.о. директора Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Юлії Лихач, домовленості передбачають налагодження співпраці між сторонами з питань реалізації науково-практичних проєктів і програм, проведення науково-навчальних заходів, обміну досвідом та навчальними візитами.

У рамках співробітництва також планується підготовка і видання публікацій і матеріалів аналітичного та інформаційного характеру з метою поширення нових ідей та кращих практик з державного управління і державної служби, професійного розвитку державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування тощо. Фахівці Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу долучаться до розробки пропозицій і проєктів концепцій з питань модернізації системи навчання і підвищення кваліфікації державних службовців.

Співпраця між сторонами стане більш концептуальною і щодо обміну досвідом та залучення науковців і викладачів Києво-Могилянської школи урядування до ініціатив і проєктів Центру.

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини