Відбулась робоча зустріч стосовно підвищення кваліфікації державних службовців з питань європейської інтеграції в рамках проєкту Natolin4CapacityBuilding

30 вересня 2021 року в режимі он-лайн відбулась робоча зустріч стосовно підвищення кваліфікації державних службовців з питань європейської інтеграції в рамках проєкту Natolin4CapacityBuilding.

Учасники заходу обговорили подальший розвиток і сприяння налагодженню контактів, мережевої взаємодії, обміну передовим досвідом між експертами ЄС та України. Крім того, під час заходу були розглянуті питання розробки та погодження  навчальних програм підвищення кваліфікації, навчання у Коледжі Європи в Натоліні за стипендіальною програмою, а також презентовано сайт проєкту (https://natolin4cb.eu).

Участь у зустрічі взяли представники Представництва Європейського Союзу в Україні, Коледжу Європи в Натоліні, Урядового Офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції Секретаріату Кабінету Міністрів України, Національного агентства України з питань державної служби та Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяли перший заступник директора Центру Юлія ЛИХАЧ, начальник відділу забезпечення діяльності адміністративного офісу програми Twinning Юлія ЄРЧЕНКО та головний консультант сектору координації Twinning  відділу забезпечення діяльності адміністративного офісу програми Twinning Тетяна МУСІЄНКО.

Довідково:

Проєкт «Розбудова спроможності до інтеграції та реформ – посилення адміністративної спроможності державної служби України з питань європейської інтеграції за допомогою всеосяжної освітньої програми» (коротка назва проєкту Natolin4Capacity Building) впроваджується Урядовим офісом координації європейської та євроатлантичної інтеграції Секретаріату Кабінету Міністрів України у співпраці з Національним агентством України з питань державної служби, Представництвом Європейського Союзу в Україні та Коледжом Європи (м. Натолін, Польща) та фінансується за кошти Європейського Союзу.

Проєкт має на меті підтримати державну адміністрацію України під час здійснення комплексних реформ та виконання Угоди про Асоціацію між Європейським Союзом та Україною, включно із розділом про глибоку та всеосяжну зону вільної торгівлі, та в процесі наближення законодавства України до права Європейського Союзу, і сприяти подальшій інтеграції між Україною та Європейським Союзом.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини