Зустріч в рамках спільного проєкту ОЕСР-ЄК «Посилення стійкості державного управління після кризи COVID-19 з CAF 2020»

03 лютого 2022 року в режимі онлайн відбулася зустріч в рамках спільного багатонаціонального проєкту Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) та Європейської Комісії (ЄК) «Посилення стійкості державного управління після кризи COVID-19 з CAF 2020».

Оскільки криза COVID-19, яка стала важким випробуванням спроможності урядів та організацій у досягнені своїх цілей, досі триває, сектор державного управління починає замислюватися про готовність до майбутніх викликів. Саме тому, ОЕСР та ЄК запровадили проєкт підтримки організацій державного сектору, а саме задля обміну інноваційною практикою та підвищенню стійкості організацій. Зокрема, під час впровадження проєкту планується розглянути кейси, як саме модель загальної схеми оцінювання (CAF) допомогла громадським організаціям впоратися з наслідками кризи, і як CAF може і надалі відображати принципи стійкості, задля підготовки до можливих криз на найвищому рівні.

Під час заходу було обговорено основні етапи проєкту та ознайомлено учасників з опитуванням, яке було розроблено для усіх членів мережі CAF. Вищезгадане опитування допомогло підбити підсумки реакцій організацій державного сектору на подолання кризи COVID-19 та визначити ключові орієнтації та пріоритети для вивчення моделей та практик стійкості. Також, протягом заходу, було обговорено важливість включення питання стійкості в діяльність інституцій державного сектору та їх управлінську практику, як засіб підготовки до майбутніх надзвичайних ситуацій, таких як криза COVID-19.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини