Підведено підсумки Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді

12 жовтня 2022 року у форматі онлайн-конференції відбулося засідання конкурсної комісії Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді, де було підведено підсумки цьогорічного конкурсу та визначено переможців у відповідних номінаціях.

Конкурс проводився у три етапи. За результатами першого етапу до організаційного комітету надійшла 51 робота, з яких 49  – текстові та 2  – відеороботи у 5 номінаціях:

-           «Рівні права і можливості жінок і чоловіків»;

-          «Жіноче лідерство на державній службі»;

-          «Реформування освіти»;

-          «Підтримка соціально-економічного потенціалу та людського капіталу на місцевому рівні»;

-          «Молодь — потужний потенціал для  відбудови держави».

Серед учасників конкурсу – 7 представників закладів загальної середньої освіти та 44 представники закладів вищої освіти.

Загалом участь у конкурсі взяли молоді люди із 30 міст, містечок та сіл України. Серед яких Київ, Харків, Херсон, Суми, Дніпро, Львів, Тернопіль, Хмельницький, Вінниця, Біла Церква, Кам’янець-Подільський та чимало інших.

Другий етап конкурсу передбачав розгляд і оцінювання робіт конкурсантів членами конкурсної комісії з дотриманням принципів об’єктивності, достовірності, доступності та прозорості, взаємодії та поваги до гідності учасників конкурсу. Конкурсна комісія визначила та затвердила переможців у номінаціях. Оголошення результатів та нагородження переможців дипломами і цінними подарунками відбудеться найближчим часом.

Цього року конкурс відбувався за підтримки міжнародних партнерів - Представництва ООН Жінки в Україні, Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні, Швейцарсько-українського проєкту DECIDE, Національного Демократичного Інституту за підтримки Швеції (NDI).

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини