Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу співпрацюватиме з Національним університетом «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка

21 грудня 2022 року Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу та Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка підписали договір про партнерство та співпрацю.

Договір підписано сторонами в особі директора Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Марини Канавець та Ректора Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка Олега Шеремета.

Метою документу є налагодження співпраці між сторонами з питань науково-практичних проєктів і програм, спільного проведення науково-навчальних заходів, в тому числі міжнародних, обміну навчальними візитами і досвідом, розробки та видання публікацій, інформаційно-методичних матеріалів з питань державного управління та державної служби, професійного розвитку державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, голів місцевих державних адміністрацій, депутатів місцевих рад, розробки пропозицій щодо роботи закладів в умовах воєнного стану в Україні.

«Підписання договору про партнерство та співробітництво – ще один важливий крок посилення співпраці державних інституцій з закладами вищої освіти у напрямку вивчення та удосконалення кращих практик та підходів державного управління в контексті європейської інтеграції, досягнення миру та розбудови держави після перемоги» - зазначила директор Центру адаптації державно служби до стандартів Європейського Союзу Марина Канавець.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини