Директор Центру Марина Канавець взяла участь у засіданні Ради управління людськими ресурсами при НАДС

30 квітня 2024 року у приміщенні Центру оцінювання кандидатів на зайняття посад державної служби відбулося засідання Ради управління людськими ресурсами при Національному агентстві України з питань державної служби (далі – НАДС).

Захід відкрила Голова НАДС Наталія Алюшина, яка у своєму виступі привітала учасників засідання та презентувала “План України: 14 кроків до відновлення конкурсів”.

У ході засідання директор Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Марина Канавець презентувала основні аспекти організації професійного навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за кордоном в контексті реалізації постанови Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2023 р. № 990 “Деякі питання організації професійного навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за кордоном”.

У свою чергу Ігор Костріков, в.о. директора Департаменту забезпечення переходу від військової служби до цивільного життя, та Надія Адаменко, в.о. директора Департаменту цифрового розвитку та трансформації Міністерства у справах ветеранів України поінформували учасників заходу про виклики, які наразі вирішують у міністерстві щодо пошуку інструментів інформування ветеранів і ветеранок про вільні вакансії для працевлаштування. 

Крім того, у ході засідання учасники мали змогу обговорити питання призначень і відновлення конкурсної процедури на публічній службі, а також адаптації ветеранів і ветеранок у різних сферах життя, зокрема на публічній службі.

Участь у заході взяли представники НАДС, Міністерства у справах ветеранів України, Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, Вищої школи публічного управління, програми USAID “Мріємо та діємо”/IREX, Програми розвитку ООН та Програми підтримки ОБСЄ для України.

 

 

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини