Вітаємо зі Всесвітнім днем демократії!

Дорогі друзі!

Сьогодні, 15 вересня, відзначається Всесвітній день демократії. У цей день хочемо привітати вас із цим значущим святом і нагадати, що саме демократія є основою свободи людини, справедливості та рівності. Демократичний устрій забезпечує нам право голосу, можливість виражати власну думку, дотримуватися власних ціннісних орієнтирів та брати участь у визначенні і формуванні майбутнього нашого суспільства та держави.

Також демократія – це підґрунтя, основа сучасної правової держави, де верховенство права, дотримання прав і свобод людини є основними непорушними принципами. Вона сприяє становленню і розбудові прозорих і підзвітних громадянам інституцій, що забезпечують справедливість, дотримання демократичних принципів, ефективне управління, активну співпрацю та сприяння розвитку суспільства.

Нехай цей день нагадує нам про цінність і важливість кожної людської думки, переконання та кожного голосу, толерантності до інакших поглядів, поважного ставлення до них.

Хай наші діяльність, ініціативи та зусилля сприяють зміцненню демократії, підтримці рівності й справедливості, демократичному розвитку України. Бажаємо вам натхнення та енергії для активної участі у житті громади, суспільства і держави, відданості демократичним принципам та дотримання.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини