Відбулася церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді

22 жовтня 2024 року в онлайн-форматі відбулася церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді.

З вітальним словом до учасників та організаторів Конкурсу звернулася Голова Національного агентства України з питань державної служби Наталія Алюшина.

Директор Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Марина Канавець доєдналася до привітань учасників та презентувала цьогорічні результати залученості до Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді.

Також до привітань та відзначень переможців приєдналися представники партнерів Конкурсу: Джулія Брусард, ООН Жінки в Україні, Олег Ватаманюк, Фонд Ганса Зайделя в Україні, Ганна Скриль, Швейцарсько-український проєкт «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» (DECIDE), Ірина Свірі, Проєкт «Підтримка комплексної реформи державного управління в Україні» (EU4PAR), Світлана Колишко, Програма розвитку ООН в Україні, Єгор Міненко, Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Спілка молодих державних службовців України».

На церемонії нагородження було відзначено переможців у номінаціях конкурсу. Представники Конкурсної комісії відмітили, що відбір переможців не був легким, адже конкурсанти продемонстрували високий рівень підготовки та виконання робіт.

Учасники Конкурсу отримали позитивні враження, корисний досвід, котрий стане в нагоді в їх подальшій діяльності, поділилися власними ідеями та пропозиціями.

До зустрічі на Всеукраїнському конкурсі творчих робіт серед молоді наступного року! 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини