Відкриття проекту Twinning для Міністерства соціальної політики України

16 листопада 2012 року в приміщенні готелю «Русь» відбулась конференція з нагоди відкриття проекту Twinning «Підтримка розвитку системи соціальних послуг в Україні». Проект буде впроваджуватись спільно Міністерством соціальної політики України та Міністерством соціального співробітництва Франції.

Під час заходу зі вступними промовами виступили: заступник Міністра соціальної політики України, Лідія Дроздова; посол Франції в Україні Ален Ремі; директор Генерального директорату з питань соціального зближення Міністерства соціальної політики Франції, Сабін Фуркад; керівник управління програм допомоги Представництва Європейського Союзу в Україні Ендрю Расбаш.

Від Адміністративного офісу програми Twinning з вітальною промовою виступила заступник директора Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу / в. о. заступника директора Адміністративного офісу Програми Twinning Олеся Цикалюк. У своїй промові вона зробила акцент на особливостях співпраці між партнерами у рамках інструменту Twinning: проведення на постійній основі засідань робочих груп; залучення на належному рівні експертів від органу – бенефіціара до реалізації проекту; участь керівника проекту та партнера постійного радника від органу – бенефіціара у заходах Twinning.

Під час конференції було презентовано проект Twinning «Підтримка розвитку системи соціальних послуг в Україні», а також обговорено загальний хід реформ у сфері надання соціальних послуг в Україні і Франції.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини