Розпочався робочий візитделегації України на чолі з Головою Національного агентства України В’ячеславом Толковановим до м. Париж, Французька Республіка

19 листопада 2012 року розпочався робочий візит делегації України на чолі з Головою Національного агентства України з питань державної служби В’ячеславом Толковановим до м. Париж, Французька Республіка.

Мета відрядження – участь у 46-й сесії Комітету з питань державного управління Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) та Глобальному Форумі ОЕСР з питань публічного врядування.

До складу делегації також входить директор Центру адаптації державної служби до стандартів ЄС Марина Канавець.

Довідково.

Співробітництво з ОЕСР визначено одним із пріоритетних напрямів в Програмі економічних реформ Президента України на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», а також рядом доручень Президента України та Уряду України, зокрема, Планом заходів по виконанню Дорожньої карти співробітництва з ОЕСР на 2011-2014 роки, затвердженої резолюцією Кабінету Міністрів України від 09.12.10 № 48171/11/1-10.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 13.09.02 № 1371 «Про порядок участі центральних органів виконавчої влади у діяльності міжнародних організацій, членом яких є Україна» Нацдержслужба України є відповідальним центральним органом виконавчої влади за виконання зобов'язань, які випливають із членства України у вказаному Комітеті ОЕСР.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини