Відбулося закриття проекту Twinning для ВВ МВС України

31 січня 2013 року у приміщенні Головного управління внутрішніх військ МВС України відбулося офіційне закриття проекту Twinning «Сприяння вдосконаленню системи охорони громадського порядку внутрішніми військами МВС України».

Проект реалізовувався Головним управлінням внутрішніх військ МВС України спільно з їх партнерами від Франції та Румунії.

Метою даного проекту було наближення діяльності підрозділів внутрішніх військ МВС України до норм та стандартів аналогічних правоохоронних формувань країн-членів Європейського Союзу для якісного виконання завдань з охорони громадського порядку.

Під час конференції було висвітлено результати роботи проекту Twinning та основні його досягнення.

Зі вступним словом виступили заступник Міністра внутрішніх справ України Віктор Ратушняк, командувач Головного управління внутрішніх військ МВС України генерал – лейтенант Станіслав Шуляк, заступник Генерального директора Національної жандармерії Франції генерал Бертрана Собеле та керівник Управління програм допомоги Представництва ЄС в Україні Ендрю Расбаш.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяла Анастасія Терех, головний консультант сектору проектів у сфері адміністративної реформи SIGMA та CIB.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005
№ 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини