Відбулося робоче засідання АОП

6 лютого 2013 року відбулося робоче засідання АОП під головуванням заступника директора Адміністративного офісу програми Twinning Олесі Цикалюк.

Під час засідання були обговорені питання щодо Програми Всеохоплюючої інституційної розбудови (СІВ), впровадження інструменту Twinning в Україні, заходів ТАІЕХ, а також питання щодо підготовки дослідження «Погляд на Уряд 2013» та організації навчального візиту до Естонії для українських державних службовців.

У зустрічі взяли участь представники Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, Національного агентства України з питань держаної служби та Школи вищого корпусу державної служби.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005
№ 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.
Адміністративний офіс програми Twinning (АОП) функціонує при Національному агентстві України з питань державної служби та призначений здійснювати загальну координацію впровадження інструментівTwinning, TAIEX та програми CIB в Україні.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини