Відбулося засідання з відбору проектних пропозицій від країн-членів ЄС

12 лютого 2013 року у приміщенні Представництва ЄС в Україні відбулося засідання з відбору проектних пропозицій від країн-членів ЄС, які виявили бажання стати партнерами Державного космічного агентства України з реалізації проекту Twinning «Створення довготривалих передумов ефективної участі України в реалізації європейських космічних програм у сфері супутникової навігації (Galileo) та дистанційного зондування Землі (GMES)».

Україна отримала дві пропозиції щодо потенційного партнерства: від консорціуму Австрії (провідного партнера) та Польщі (молодшого партнера), а також від Королівства Іспанії.

Під час зустрічі було презентовано пропозиції зазначених консорціумів щодо детального технічного завдання майбутнього проекту та обговорено питання, які виникли в учасників заходу. 

У засіданні взяли участь представники ДКА України Едуар Кузнєцов та Олександр Галаган, а також від Представництва Європейського Союзу в Україні керівник сектору Андрій Бандура та координатор проекту Світлана Дідківська. 

 Від Центру адаптації державної служби до стандартів ЄС у засіданні взяв участь керівник сектору проектів міжнародного співробітництва Сергій Копань та головний консультант сектору управління людськими ресурсами Євгеній Коробов. 

 

 Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 

№ 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини