Міжвідомча робоча нарада під головуванням Першого заступника Голови Нацдержслужби України Попова Ігоря Володимировича

14 лютого 2013 року в приміщенні Національного агентства України з питань державної служби під головуванням Першого заступника Голови Нацдержслужби України Ігоря Попова відбулася міжвідомча робоча нарада щодо доопрацювання проекту розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження Плану заходів щодо проведення інституційної реформи у сфері здійснення моніторингу та контролю державної допомоги суб’єктам господарювання».

Під час наради було обговорено питання щодо актуальності підготовки даного проекту розпорядження для здійснення реформ у сфері державної допомоги та подання його на розгляд Кабінету Міністрів України у встановлені строки.

У заході також взяли участь представники від Секретаріату Кабінету Міністрів України, Міністерства закордонних справ України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства доходів і зборів України та Антимонопольного комітету України.

Довідково: Нацдержслужба України виступає національним координатором впровадження програми інституційної реформи (СІВ). Також, з 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини