Відбувся семінар у Мінагрополітики України

2 квітня 2013 року у приміщенні Міністерства аграрної політики та продовольства України відбувся семінар щодо механізмів залучення допомоги Європейського Союзу.

Під час заходу менеджер Представництва Європейського Союзу в Україні Наталя Корчакова представила загальні пріоритети ЄС у сфері сільського господарства та здійснила огляд можливих механізмів залучення допомоги ЄС для Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у семінарі взяла участь завідувач сектору координації проектів Twinning відділу управління проектами Ірина Лучинська, яка презентувала особливості залучення допомоги ЄС в рамках інструментів інституційної розбудови Twinning і TAIEX, зокрема механізми співпраці, процедури та порядок використання зазначених інструментів в Україні.

Участь у заході взяли директор департаменту зовнішньоекономічних зв’язків Кирило Клименко, начальник відділу європейської та міжнародної інтеграції департаменту зовнішньоекономічних зв’язків Олександр Романовський та інші представники Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005
№ 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини