Відбулося робоча зустріч з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України щодо залучення інструменту ТАІЕХ для впровадження програми СІВ

4 квітня 2013 року у приміщенні Нацдержслужби України відбулась робоча зустріч з представниками Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, з метою залучення зовнішньої допомоги Європейської Комісії у рамках інструменту інституційної розбудови TAIEX.

В ході зустрічі представники Нацдержслужби України надали інформацію стосовно особливостей використання інструменту TAIEX в Україні, зокрема підготовки аплікаційних форм на проведення заходів ТАІЕХ, що в свою чергу буде сприяти ефективному виконанню Плану інституційної реформи, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 10 жовтня 2012 року № 767-р «Деякі питання проведення інституційної реформи у сфері виконання майбутньої Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом».

Від Мінекономрозитку України участь у заході взяла головний спеціаліст відділу технічної допомоги проектів ЄС Департаменту співробітництва з міжнародними фінансовими організаціями та координації міжнародної технічної допомоги Анна Дмитренко.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяли участь завідувач сектору координації заходів TAIEX Наталія Горяйнова та завідувач сектору проектів у сфері адміністративної реформи, SIGMA та CIB Олена Зайченко.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005
№ 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини