Відбулось засідання Української частини Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС.

23 квітня 2013 року у приміщенні Міністерства закордонних справ України відбулося засідання Української частини Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС.

Під час засідання було ухвалено проект Плану залучення зовнішньої допомоги Європейської Комісії у рамках інструменту ТАІЕХ у першому півріччі 2013 року, а також перелік проектних пропозицій щодо залучення технічної допомоги ЄС у рамках інструменту Twinning.

Крім того у ході засідання було погоджено проекти Протоколу та Операційних висновків за підсумками Чотирнадцятого засідання Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС, а також обговорено стан реалізації першочергових заходів в рамках підготовки Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Від Національного агентства України з питань державної служби у заході взяли участь перший заступник Голови Ігор Попов та заступник директора – начальник відділу управління проектами Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Олеся Цикалюк.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини