Відбувся 8-й Всеукраїнський з’їзд якості

23 травня 2013 року представник Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, завідувач сектору управління персоналом на державній службі експертно-аналітичного відділу Кукуля Анжела Іванівна взяла участь у 8-му Всеукраїнському з’їзді якості, який відбувся у приміщенні Федерації професійних спілок України.

Головна мета З’їзду, який проходив під девізом «Якість як національна ідея України» – виробити загальнонаціональні підходи до подальшого підвищення ділової досконалості українських підприємств, організацій і установ, як вирішального фактору поліпшення якості життя громадян України та забезпечення конкурентоспроможності нашої країни.

Організаторами З’їзду виступили Українська асоціація якості, УСПП, Мінекономрозвитку, Держпідприємництва та інші державні і громадські організації України. У роботі З’їзду взяли участь делегати, що представляли органи державної влади, всеукраїнські громадські об’єднання, підприємства та організації з усіх регіонів України.

Під час двох пленарних засідань та засідань 4-х сесій учасниками З’їзду були розглянуті питання за напрямами:

-       сталий розвиток, соціальна спрямованість, організаційна досконалість і конкурентоспроможність;

-       права людини як споживача та їх захист;

-       безпека продукції (послуг) і технічне регулювання;

-       якість продукції (послуг) і стандартизація.

Обговоривши стан, проблеми і перспективи у сфері якості та захисту прав споживачів, а також пріоритетні напрями поліпшення якості продукції (послуг) та підвищення ділової досконалості і конкурентоспроможності українських підприємств і організацій, делегати 8-го Всеукраїнського з’їзду якості відзначили, що за період, який пройшов після 7-го З’їзду, в Україні здійснено ряд заходів щодо поліпшення ситуації у цій сфері.

За результатами З’їзду будуть підготовлені відповідні рекомендації та направлені всім учасникам та заінтересованим органам виконавчої влади, установам і організаціям.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини