Відбулося засідання наглядової ради проекту Twinning для Мінінфраструктури України

3 червня 2013 року у приміщенні Міністерства інфраструктури України відбулося трете засідання наглядової ради проекту Twinning «Координація і розвиток мультимодального транспорту та логістичних процесів в Україні».

У ході зустрічі було здійснено загальний огляд заходів, реалізованих протягом звітного періоду, а також здійснено планування на наступний квартал.

У засіданні взяли участь заступник директора департаменту координації політики розвитку інфраструктури та туризму Мінінфраструктури України, заступник керівника проекту від України Костянтин Савченко, керівник проекту від Французької Республіки Ерік Хойруп, постійний радник проекту Крістоф Шеве, начальник відділу перспектив розвитку пріоритетних транспортних мереж департаменту координації політики розвитку інфраструктури та туризму Мінінфраструктури України, партнер постійного радника проекту Оксана Бабій, директор АДЕТЕФ в Україні Алан Тібо, менеджер проектів від Представництва ЄС в Україні Світлана Дідківська та керівник третього відділу програм допомоги «Енергетика, транспорт та навколишнє середовище» Представництва ЄС в Україні Вальтер Треттон.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у заході взяла участь завідувач сектору координації проектів Twinning Ірина Лучинська.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 
№ 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини