Повідомлення
  • Simple Image Gallery Pro Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

Розпочалася Міжнародна науково-практична конференція «Професіоналізація державної служби в контексті європейської інтеграції: інституційні та кадрові аспекти»

6 червня 2013 року в м. Яремче Івано-Франківської області розпочалася Міжнародна науково-практична конференція «Професіоналізація державної служби в контексті європейської інтеграції: інституційні та кадрові аспекти».

Метою заходу є обговорення питань модернізації державної служби, професійного розвитку державних службовців та формування засад державної кадрової політики в країнах Європейського Союзу та країнах ініціативи «Східне партнерство».

У конференції беруть участь представники центральних органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, міжнародних організацій, вищих навчальних закладів, представники інститутів громадянського суспільства, вітчизняні науковці та міжнародні експерти країн ЄС та країн ініціативи «Східне партнерство».

Під час пленарного засідання учасники розглянуть проблеми реформування державної служби в контексті європейської інтеграції, формування лідерського потенціалу державних службовців, засад реалізації державної кадрової політики та інші.

Зокрема, виступ Марини Канавець, директора Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, присвячений суті та основним новаціям Державної цільової програми розвитку державної служби на період до 2016 року, механізмам її реалізації.

Про стан виконання Державної цільової програми підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців у сфері європейської інтеграції та євроатлантичного співробітництва України на 2008-2015 роки учасників конференції інформує Валентина Ковальчук, директор Школи вищого корпусу державної служби.

Довідково:

Захід організовано Національним агентством України з питань державної служби, Івано-Франківською обласною державною адміністрацією, Івано-Франківською обласною радою, Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу за участю та сприянняЄвропейської дипломатичної служби та Програми професійної підготовки цивільного персоналу сектору безпеки та оборони Офісу зв’язку НАТО.

Актуально? Розкажіть друзям!

Галерея зображень

{gallery}992{/gallery}

Підписатися на новини