Відбулася тристороння робоча зустріч щодо обговорення проектних пропозицій Twinning

10 червня 2013 року у приміщенні Представництва ЄС в Україні відбулася тристороння робоча зустріч щодо обговорення проектної пропозиції Twinningдля Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України (далі – Держенергоефективність України).

Під час зустрічі було представлено позиції усіх зацікавлених сторін щодо зазначеної проектної пропозиції Twinning з метою належної підготовки до проведення засідання Робочої групи з питань координації впровадження інструменту Twinning.

Від Держенергоефективності України у зустрічі взяли участь директор департаменту розвитку відновлювальної енергетики Ігор Ковальов, начальник управління міжнародно-інвестиційної політики Олександр  Грицик.

Від Представництва ЄС в Україні участь у зустрічі взяли Керівник третього відділу програм допомоги «Енергетика, транспорт та навколишнє середовище» Вальтер Треттон та керівник сектору «Енергоефективність та відновлювальні джерела» Габріель Бланк.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяла завідувач сектору координації проектів Twinning Ірина Лучинська.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини