Відбулася зустріч щодо розробки концепції проекту Twinning для Мінагрополітики

20 травня 2013 року відбулася робоча зустріч стосовно доопрацювання концепції до проекту Twinning «Зміцнення адміністративної ролі Міністерства аграрної політики та продовольства України з метою підвищення рівня життя сільського населення та підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарського та лісового секторів» для Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Під час зустрічі обговорено практичні питання щодо підготовки концепції Twinning, зокрема доопрацювання назви проекту, його цілей та обов’язкових результатів. Також у ході зустрічі експерти Адміністративного офісу програми Twinning в Україні поінформували представників Мінагро про подальші етапи підготовки та впровадження проектів Twinning.

Участь у зустрічі взяли директор ДУ «Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності ВНЗ «Агроосвіта» - Ірина Синівська, методист кабінету міжнародних зв'язків - Ольга Гетя та заступник директора, начальник відділу управління проектами від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Олеся Цикалюк і завідувач сектору проектів міжнародного співробітництва Сергій Копань.

Довідково: Нацдержслужба України виступає національним координатором впровадження програми інституційної реформи (СІВ). Також, з 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини