Відбулося засідання круглого столу з питань запровадження національної системи тестування рівня володіння англійською мовою

15 лютого 2018 року  в Міністерстві освіти і науки України відбулось засідання круглого столу з питань запровадження національної системи тестування рівня володіння англійською мовою.

Учасники столу обговорили питання необхідності визначення рівня володіння англійською мовою державними службовцями, працівниками сфери освіти і іншими громадянами України, а також можливості отримання ними відповідного підтверджуючого документа міжнародного зразка.

В результаті обговорення учасники круглого столу домовились, що Асоціація інноваційної та цифрової освіти завершить розробку «пілотної» версії Національної системи тестування рівня володіння англійською мовою до 01 квітня 2018 року та проведе презентацію даного продукту для експертного середовища та широкої громадськості з подальшим доопрацюванням та поширенням продукту.

В свою чергу Міністерство освіти і науки України спільно з Національним агентством України з питань державної служби, Українським центром оцінювання якості освіти та профільними ВНЗ надаватимуть організаційну, інформаційну та експертну підтримку у розробці та створенні вищезазначеної Національної системи тестування.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського союзу участь в засідання круглого столу взяв заступник начальника відділу публікацій
Кух Сергій.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини