Профспілка ЗА сучасне обличчя державної служби

За ініціативи Профспілки працівників державних установ України заступник Голови НАДС Андрій Заболотний взяв участь у семінарі для представників молодіжних профспілкових організацій у м. Миколаїв та рафтингу по річці Південний Буг. 

У своєму виступі Андрій Заболотний акцентував увагу на питаннях доброчесності та навів приклади боротьби з корупцією, «незручних прохань» і правильних відповідей на них тощо. Крім того, до організації заходу долучитись представники Національної поліції та Solidarity Centr Американської федерації праці.

Молоді держслужбовці і посадовці місцевого самоврядування – представники молодіжних рад Профспілки виявили активність у запитаннях, готовність до боротьби з порушеннями, а також проявили командні здібності під час рафтингу.

Сплав через пороги на човні символізує подолання перешкод (корупція, бюрократизація тощо) на шляху державної служби.

Також разом з Головою Профспілки працівників державних установ Юрієм Піжуком відбулися зустрічі з Миколаївським міським головою Олександром Сєнкевичем, представниками об'єднань профспілок області, а також флешмоб для підвищення іміджу державної служби "Профспілка ЗА сучасне обличчя державної служби".

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини