Відбулося засідання Конкурсної комісії Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді

 15 жовтня 2020 року відбулося засідання Конкурсної комісії Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді, започаткованого НАДС з метою створення умов для пошуку, підтримки і розвитку амбітної та вмотивованої молоді, розширення її участі у формуванні та реалізації державної політики і державного управління, формування інтересу у молодого покоління до державної служби та покращення іміджу державних службовців у суспільстві.

Члени Конкурсної комісії, серед яких представники органів державної влади, громадських і профспілкових організацій, науковці, представники міжнародних програм та проектів міжнародної технічної допомоги, мали нагоду у форматі Zoom-наради обговорити організаційні питання оцінювання конкурсних робіт та критерії визначення переможців у відповідних номінаціях.

Під час наради в. о. директора Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Юлія Лихач презентувала Положення про Всеукраїнський конкурс, розповіла про веб-сайт Конкурсу, де представлено усю необхідну інформацію щодо етапів, умов участі, вимог до конкурсних робіт та партнерів Конкурсу.

Також членами Конкурсної комісії було відзначено широку географію надісланих робіт та подискутовано про актуальність і креативність у роботах учасників як ключові критерії оцінки.

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини